Mithat Alam Film Merkezi 20 Yaşında!

29 Temmuz Çarşamba

Mithat Alam Film Merkezi 20 Yaşında!

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi 2020’de 20. yaşını kutluyor.

Kurulduğu günden bu yana sinema alanına önemli katkıları olan Film Merkezi, öncelikle sinema sanatına ilgi duyan öğrencilere kendilerini geliştirebilecekleri bir ortam yaratmayı hedeflemektedir. Geride kalan 20 yıl içinde ilk sinema çalışmalarına Film Merkez’inde başlayıp üretime devam eden pek çok sinemacı bulunuyor. Her sene 40’tan fazla kısa film ve belgesel projesine malzeme desteği vermenin yanında; düzenlediği atölye, söyleşi ve paneller ile sinemanın farklı alanlarından kişileri bir araya getiren Merkez; öğrenciler ve sinema dünyası arasında bir köprü işlevi görüyor.

Mithat Alam Film Merkezi, gerçekleştirilen tüm etkinler ve üretilen materyallerin kullanımını yalnızca Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri için değil, sinemaya ilgi duyan herkese açmakta. Bu doğrultuda, 2020 yılında 20. yaşını kutlayan Merkez, bugüne kadar gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerin yanı sıra 20. yıla özel etkinlikler de gerçekleştirecek.

20. Yıl etkinliklerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.